malhar_130602_0193L’Oréal Silk & Gloss Hot Straight Spray: Den första Hot Straight-sprayen från StudioLine med mikrofiber från silke, utvecklad för att skydda håret mot värmen från plattång och hårtork. Resultat: Slätt hår och anti friss-effekt i 24 timmar samt glansfullt och silkeslent hår.

malhar_130602_0187Syoss Revitalize sStrength Care-spray Essence: Vårdande leave-in som stärker hårstrukturen från insidan med upp till 90% färre brutna hårstrån, utan att tynga ner.

Någon som testat någon av dessa produkter? Jag gillar dem faktiskt så här efter ett par gångers användning.

2 kommentarer

Anna 5 juni, 2013 - 10:54

Jag har bara provat Hot Straight. det är bra, det enda
negativa med det är att mitt hår blir fett och flott fortare än om
jag inte skulle använda något. och golvet blir glashalt om man inte
lägger ner handduk innan amn sprayar 🙂

Malin 5 juni, 2013 - 13:28

Anna: Haha, jag har märkt det där med att golvet blir halt 😛 Men än så länge tycker jag att det fungerar bra i håret. Eftersom jag nu har löshår blir det torrare än mitt riktiga hår så jag har mest i det där, har ett annat värmeskydd för mitt eget hår också 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy