malhar_130522_0038

malhar_130527_0039-Recovered02 Pink Darling

Information: “Satinmatta läppar med bekväm känsla. Rikt pigmenterad – färgen sitter säkert. Mjukgörande, fuktighetsgivande och skyddande egenskaper. Lättapplicerat och bekvämt att bära hela dagen – torkar inte ut läpparna. Innehåller bl.a: Papaya-extrakt, Orkidé-extrakt.”

Jag tycker: Jag har tyvärr inte haft så där jättebra erfarenhet av matta läppstift förut, jag vet inte vad det är… men jag har såna markanta veck i läpparna att produkten gärna lägger sig där och det ser helknasigt ut. Tyvärr får jag även lite av den effekten av detta också, men det är nog mer mina läppar det är fel på och inte produkten. Formulan är mjuk och läpparna känns mjuka och återfuktade. Jag älskar den satinmatta finishen och för att inte tala om färgen, I’m in love! Jag tycker även att det håller bra och med en läppenna under kan det nog sitta ännu bättre.

IsaDora Perfect Matt Lipstick kan köpas på t ex. eleven.se för 119 kr.

.

4/5


.

3 kommentarer

Julia - Nailart 27 maj, 2013 - 19:25

Ser riktigt snyggt ut! 🙂

Magda/ComaHeart 27 maj, 2013 - 19:51

ville bara säga att jag taggat dig att göra “colors of the rainbow”-taggen! är ju såklart inget tvång, men vore kul 😀

inlägget:
http://comaheart.blogg.se/2013/may/colors-of-the-rainbow-tag.html

taban 2 februari, 2014 - 00:31

Det va snyggt färg ^_^

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer