malhar_130327_0370

Information: “Detta är din heltäckande försäkring mot alla problem med ögonskuggor. Det är en silikonbaserad primer för dina ögonlock som förvandlar varje ögonskugga till en förbättrad, jämn och färgintensiv version av sig själv.

Dessutom säkerställer den att ögonskuggan håller sig på plats hela dagen (eller kvällen), ändra fram till dess att du själv vill att den ska försvinna. Dess lugnande formula jämnar ut hudtonen på dina ögonlock och minimerar fina linjer samtidigt som den säkerställer en barriär mellan hudens oljor och din makeup för att undvika katastrofer.”

Jag tycker: Jag tror att alla skönhetsvloggare & bloggare jag följer någon gång använt sig av denna produkt, den är så otroligt hypad precis som Urban Decay’s Primer Potion och nyfiken som jag är så måste jag ju testa alla dessa “mirakelprodukter”. Men jag tycker att den fungerar som vilken primer som helst som jag testat – varken bättre eller sämre. Jag har varit min e.l.f’s Mineral Eye Primer trogen och kommer troligtvis att hålla mig till den då den fyller exakt samma funktion och är lika bra, men till en mycket mer förmånligt pris. Som sagt, den fungerar och håller ögonsminket på plats och känner man att man kan lägga pengar på en primer så gör det. Men är du en snål smålänning som jag finns det billigare alternativ om är minst lika bra.

Too Faced Shadow Insurance kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 230 kr.

.

3/5


.

1 kommentar

Magda/ComaHeart 22 maj, 2013 - 15:26

tycker verkligen att denna primer är överhypad! den är så
himla “oljig”. känns som mina ögonskuggor creasar sig – hur lite av
produkten jag än tar. och jag har inte ens oljig ögonlock… håller
mig därför till min paint pot från mac :’)

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer