Ett steg framåt (a long story)

av Malin
110 visningar 2 Minuter läsning

I morgon tar jag ytterligare ett stort kliv in i det som jag älskar att göra (mer info kommer i morgon). För er som kanske inte vet hur jag landade här tänkte jag att jag skulle berätta det. Plus att det kan vara bra att att få ut det…

I höstas började jag på en av landets bästa fotoskolor, en dröm jag haft och jobbat för i flera år… men drömmen blev tyvärr snabbt till en mardröm; migrän, panik- & prestationsångest ledde till en djup depression. Min nacke pajade också mitt i den smeten vilket ledde till att jag inte kunde sitta vid datorn längre tider eller ens ta mig till skolan. Under december låg jag helt sömnlös 2 veckor i streck och kände att det var nog. Jag kunde inte fortsätta… Och det var nog det svåraste beslutet jag någonsin gjort. Det kändes som att jag gav upp min dröm.

Men jag behövde läka, så jag och A tog vårt pick & pack och åkte upp till fjällen. Som “nyårslöfte” lovade jag mig själv att göra något jag tyckte om att göra istället för att bara sitta mitt ute i ingenstans och häcka. Jag hade med mig mycket av mitt smink och en kväll låg jag och tittade på mina gamla sminkbilder från 2010 och bestämde mig för att jag skulle satsa på det. Jag älskar att dela med mig av åsikter om produkter, visa hur jag gör saker och framförallt visa upp sminkningar och naglar jag gör. Plus att det är så roligt att höra era tankar och jag får så mycket tillbaka via er!

malhar_130304_0025-as-Smart-Object-1

Nu har det snart gått 5 månader och jag kan inte vara lyckligare! Jag har tagit små steg framåt och varje litet steg är en seger. Och även om jag fortfarande inte kan förstå hur det kan ha gått så fort så står jag här nu. Jag får göra det jag älskar mest, jag får umgås med de jag älskar mest och har flera otroliga samarbeten som gör detta så mycket roligare. Jag är så oerhört tacksam över alla fina kommentarer och alla samarbeten som gör detta möjligt ♥

Puss

3 kommentarer

Julia - Nailart 21 maj, 2013 - 17:04

Du verkar vara en riktig kämpe! Grymt! 🙂

Mammi 21 maj, 2013 - 18:42

Way to go, girl!!!

Malin 21 maj, 2013 - 21:06

Måste varit sjukt jobbigt att ta det beslutet!
Men underbart att du mårt bättre! 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer