malhar_130210_0047

Information:“Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Servetterna innehåller ekologisk mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar huden.”

Jag tycker: Usch! Min känsliga hy gladdes inte av dessa… Visst, de rengjorde ansiktet från sminket, men de sved väldigt mycket och efter ett par användningar blev jag jättetorr och irriterad runt ögonen till den punkt att jag inte kunde använda något annat än återfuktande kräm under ett par dagar. Jag var tvungen att kasta dem till slut. Inget jag rekommenderar tyvärr. Gör om, gör rätt Oliva!

Oliva by CCS Make Up Remover Wipes kan köpas på t ex. lyko.se för 50 kr.

.

0/5


.

2 kommentarer

Malin 19 maj, 2013 - 01:23

Läste på Glossybox FBsida för ett tag sen att jättemånga upplevt dem precis som du. Måste ju vara nåt fel på dem :/

Tanja 22 maj, 2013 - 20:34

Samma hände mig! Var på gränsen till att gråta :/

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer