Tidigare idag kom postis med ett stort kuvert… Jag hade ingen aning om vad det var. Och när jag öppnade det var det L’Oréals nya hårvårdsserie EverRiche som jag hade vunnit på deras facebooksida 🙂 Tjoho!

malhar_130515_0014

Information: “Ett rikt, återfuktande schampo och balsam med aromatiska dofter. EverRiche innehåller inga sulfater* utan är berikat med botaniska oljor som verkar på djupet. Allt för att ge ditt hår den ultimata spa-upplevelsen! *sulfattensider.”

2 kommentarer

Wysteriia 15 maj, 2013 - 15:50

Men alltså gud så du vinner! haha helt sjukt 😀

Julia - nailart 15 maj, 2013 - 23:28

Vilken turgumma du verkar vara 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy