IMG_3327 Förlåt för frånvaron, men dagen blev inte alls som jag hade planerat! Skulle ner på stan och fixa lite grejer, men mannen ville att jag skulle följa med när han fixade med bilen och någonting gick sönder mitt i allt så vi var borta ett par timmar extra än vad jag hade räknat med. Fick skynda mig ner på stan för att fixa med det jag skulle och hämta paket osv. Och sen skulle vi äta och så fick vi besök.

Ja, och nu sitter jag här svintrött med sönderbrända axlar. Har precis fixat in alla appar och sånt på min nya telefon. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig för att kolla på lite serier som jag missat, men det kommer nog att sluta med att jag somnar.

Men i morgon blir det som vanligt igen 🙂
Puss

P.S! Glöm inte att du kan vinna ett läppglans från IsaDora!

Skriv en kommentar

sjutton − tio =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy