malhar_130327_0361

malhar_130327_0366

NYX Pore Filler: “Denna magiska kräm skapar en jämn, “porslinsdocka-liknande” finish till ditt ansikte. NYX Pore Filler reducerar omedelbart utseendet på dina porer samtidigt som den förbättrar och utjämnar huden med E-vitamin. Bara applicera före din favoritfoundation.”

NYX Shine Killer:“Denna närande kräm med E-vitamin eliminerar utseendet av olja och glans så ansiktet håller sig matt och fräscht hela dagen. Använd före din vanliga makeup för en glans-fri, perfekt dag.”

Jag tycker: Jag har velat testa båda sedan de kom och jag har varvat lite mellan dem lite men jag vet inte riktigt. Pore Filler hade tyvärr ingen bra effekt på mig, jag tyckte att mina porer syndes om möjligt ännu mer med produkten vilket inte imponerade alls. Shine Killer påminner mycket till konsistensen och känslan om e.l.f’s Mineral Infused Face Primer som har ett mycket godtyckligare pris. Jag gillar andra produkter från NYX, men ingen av dessa fick mig att jubla av glädje precis. Båda produkterna var likvärdiga för mig, därför får se samma betyg.

NYX Pore Filler och NYX Shine Killer kan köpas på t ex. eleven.se för 195 kr /st.

.

2/5


.

1 kommentar

Annie 3 maj, 2013 - 12:38

Tack för denna recension! Jag tänkte senast igår om jag
skulle köpa någon av dessa. Har de senaste tiden tyckt att mina
porer syns mer genom min foundation, men jag är lite rädd att hitta
en produkt som gör min hy fet och glansig. Jag har hört att Benefit
har kommit ut med en ny bra mot porer, Benefit är ganska dyrt
tycker jag men kanske värt det ändå 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer