malhar_130322_0121

malhar_130327_0138

Information: “Fantastisk trio-palett med tre bakade ögonskuggor som finns tillgänglig i flera olika härliga nyanser! En avancerad formula ger dessa ögonskuggor en mångsidig färgeffekt som kan användas både torr och fuktig.”

Jag tycker: Som många av er vet älskar jag ju lila… Och då kan man ju tycka att denna lilla palett vore helt perfekt för mig? Jomenvisst är den det! Jag älskar alla tre nyanser och man kan använda den både till vardags och fest. Alla tre skuggor skimrar så fint, men jag tror att min favorit är den mörkaste för att den påminner så mycket om en natthimmel – perfekt för en “smokey eye look”! Tror tyvärr inte att varken färgerna eller skimret visar sig lika bra på bild som i verkligheten.. så ni får lita på mig när jag säger att de är finare irl. Och för första gången måste jag säga att jag gillar att applicera dessa med applikatorn som följer med än med andra borstar då den plockar upp färgerna mycket bättre. Jag har även kollat in flera av de små triopaletterna då det finns himla många fina färger!

IsaDora Trio Eye Shadow kan köpas på t ex. eleven.se för 119 kr /trio.

.

4/5


.

malhar_130323_0204-as-Smart-Object-1

2 kommentarer

Eli 30 april, 2013 - 10:23

Beautiful look!

Julia 30 april, 2013 - 13:23

Ser jättefint ut! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer