malhar_130327_0398

malhar_130412_0225

  1. Bronzing Veil
  2. Créme Blush
  3. Powder Blush
  4. Concealer
  5. Luminizer
  6. Brightener

Information: “Skapa en fantastisk look med denna No Makeup Makeup-palett! Den är utformad för att skapa illusioner av perfektion. Med paletten kan du enkelt göra din look felfri och naturlig.

Romantiska, snygga färger i form av concealer, bronzer, puderrouge, krämrouge, luminizer och brightener tar fram din naturliga skönhet. Med den inkluderade How-to Glamour guiden finns det inga undantag. Perfekt för resan eller övernattningen!”

Jag tycker: Denna låg i mitt påskägg från eleven.se och nu har jag använt den så pass många gånger nu att jag känner att den måste få sitt betyg. Det jag gillar med paletten är att den är liten och smidig och i plåt med magnetlock – vilket gör det väldigt enkelt att ta med sig när man reser. De två produkterna jag gillar mest i paletten är puderouget som har en fin rosa färg med guldskimmer och luminizern som är en perfekt highlighter som fixar den där snygga lystern. Krämrougen är riktigt pigmenterad och 2 dipp med en stippling brush räcker gott och väl till båda kinderna.

Nackdelarna är att bronzern fäller väldigt mycket produkt bara man nuddar den med en borste vilket är lite tråkigt – men till min ljusa hy passar den perfekt som bronzer och lämnar ett härligt glow. Konstistensen på concealern och brighten-delen är lite för hårda och torra för att de ska smälta in i huden så som jag vill, även om de gör sina jobb med att täcka och ljusa upp så får jag lite torra partier där jag har applicerat dem. Concealern veckar sig också under mina ögon trots att jag blandat in den väl och återfuktat huden innan. Men finishen känns fräsch trots att vi inte riktigt kommer överens och tror jag att denna kommer få åka med på diverse resor bara för att den har i princip allt (förutom foundation) som man behöver till ansiktet. Eller så är det en sån där kärlek som växer ju mer man använder den. Ett stort plus är ju i alla fall den underbart fina förpackningen, I lööv!

Too Faced The Secret To No Makeup Makeup kan köpas på t ex. eleven.se för 399 kr.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer