20130407-202643.jpg

Idag fick jag för mig att jag skulle vårstäda och rensa ut allt skit man inte behöver eller använder. Det blev en säck med vinterkläder och en påse med vinterskor som ska upp på vinden, en hel byrålåda med kläder som ska säljas och en säck med kläder som går till bättre behövande.

Tog även tag i sminkhörnan som bokstavligen väller över med prylar och tills jag tar tummen ur bakdelen och fixar mig riktig förvaring med insatslådor så får det vara så här. Har nu fixat in nästan allt smink i min garderob med bättre utdragslådor än den i min byrå.

1 kommentar

Malin 7 april, 2013 - 21:26

Tycker det är roligt/härligt att rensa ut och organisera om! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

fyra + 11 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy