Jag har fått frågan om vad jag använder för hudvårdsprylar flera gånger, så jag tänkte att vi tar det nu 🙂 Och som jag har sagt tidigare så har jag fet hy med stora porer. Eftersom att det är viktigt att rengöra och återfukta huden när man har fet hy så har jag det som A och O (en del hudterapeuter säger även att man ska använda sig av feta produkter för att minska hudens egna fettproduktion, men jag har ännu inte vågat mig på denna metod).

Detta är en rutin som har fungerat för mig och jag har inte haft några större problem med min hy sedan jag började med detta. Men jag köper sällan samma produkter om och om igen så min rutin ändras hela tiden.

.

Morgon

1. Tvättar ansiktet med ACO Spotless Daily Face Wash
2. Sveper runt ACO Spotless Daily Purifying Toner med en bomullspad där jag brukar bli glansig
3. Smörjer in hela ansiktet med ACO Spotless Daily Moisturiser
4. Känner jag att jag är lite torr så smörjer jag in Nimue Sun-C på de ställena innan jag lägger någon makeup

.

Kväll

Steg 1-3 som på morgonen
4. Duttar även på ACO Spotless Two-in-One Treating Moisturiser på mina problemområden
5. Sprayar 1-3 sprayningar av Dermalogica Soothing Protection Spray

.

Varannan/var tredje dag

Nu varvar jag mellan Glam Glow Super Mud Cleansing Treatment och Nimue Exfoliating Enzyme när jag känner att jag vill djuprengöra min hy. Glam Glow brukar jag köra på kvällen innan jag gör steg 2-5 av  min kvällsrutin och Exfoliating Enzyme brukar jag passa på att göra i duschen medan jag har balsam i håret (tidsspararen AB).

Har ni några frågor på detta är det bara att fråga på!

1 kommentar

B R O W N S U G A R 6 april, 2013 - 18:24

Åh vill prova den nya från GlamGlow!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy