Idag damp det ner en hel drös av produkter från IsaDora. Då vi nyligen startat ett samarbete skickade de produkter från sin Eurovision-kollektion som jag kunde få leka med, superkul! Tack så jättemycket

malhar_130322_0091-as-Smart-Object-1Naturligtvis kunde jag inte hålla mig till i morgon med att testa produkterna så jag gjorde ett litet test för att veta hur jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle göra 3 olika looks där jag använder dessa produkter. En kall look som IsaDora satt ihop här under, en varm look och sedan en ”egen”. Vad tror ni om det? 🙂

IsaDora-rockiton-eurovision-2013-3

Skriv en kommentar

14 + elva =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy