malhar_130318_0115-as-Smart-Object-1

malhar_130318_0130-as-Smart-Object-1

Utan mascara malhar_130318_0095-as-Smart-Object-1

Med mascara malhar_130318_0111-as-Smart-Object-1

Information: “Blinc Mascara är en helt unik mascara som bildar pyttesmå “tuber” runt varje ögonfrans. Trots regn, gnuggande och tårar så sitter den kvar utan att rinna eller flyta ut. Nu behöver man alltså inte längre stå ut med att pensla fransarna med oljefärg (som traditionella mascaror) som flagar, irriterar och ofta färgar ytan under ögat svart.

Ännu en unik egenskap med Blinc är den geniala och skonsamma borttagningen! Bara genom att kombinera ljummet vatten och fingerlätt tryck på fransarna så avlägsnas all mascara utan att lämna några rester. Du kommer t.o.m. att se de små tuberna i handen efter att de glidit av fransarna. Efter borttagningen är dina ögon helt rena, och detta utan varken tvål eller makeup remover.”

Jag tycker: Fick först nys om tub-konceptet 2010 men var helt ointresserad. Nu tycker jag att det är helt genialiskt. Mascaran appliceras precis som vilken annan mascara som helst och jag känner ingen större skillnad när jag applicerar den på fransarna. Detta är så sjukt smidigt så det finns inte! Jag älskar den lila färgen (den finns givetvis i svart också) som faktiskt bara syns på nära håll. Den förlänger lagom mycket och ger lagom volym för en vardagssminkning. Jag gillar även formen på borsten eftersom den är smalare i mitten så får man en jämn applicering. Och hur smidigt är det inte att man bara behöver varmt vatten för att ta bort den? Inget kladd eller mörkt under ögonen. Hade den gett mer volym eftersom jag gillar det så hade den fått full pott, men den är ändå riktigt bra! Två tummar upp!

Blinc Tube Mascara finns i flera olika färger och kan köpas på eleven.se och kostar 219 kr.

.

4,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer