malhar_130318_0116-as-Smart-Object-1

Höll på att få panik här när jag nu gått utan nagellacksremover i typ en månad. Haha, hur klarar man sig ens? Jag vet inte. De senaste gångerna har jag dock fixat naglarna hos mamma, men ändå. Men idag masade jag mig faktiskt ner till stan för att köpa en flaska. Hoppas bara att den fungerar bra nu…

Vilken nagellacksremover använder du?

1 kommentar

B R O W N S U G A R 18 mars, 2013 - 21:41

Åh behöver också en ny! Jag använder en billig skit från ica nu som luckar skit rent ut sagt.. haha

Svara

Skriv en kommentar

20 − 9 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy