malhar_130315_0036-as-Smart-Object-1

Jag är typ galen i skal och fodral till min telefon då jag fick mig en dyr näsbränna förra våren när jag tappade den och spräckte skärmen. Bad mamma att kolla efter lite billiga och coola mobilskal när hon var i Thailand och dessa kom hon hem med. Jag är helt kär i iPhoneplånboks-konceptet och gillar verkligen det jag vann hos Zarah-Lou, men ibland vill jag vara lite mer glamourös och ville ha ett som ser ut som en liten väska och där prickade mamma helt rätt.. Och på tal om prickar är det andra skalet urgulligt!

Fick även ett jättefint rött flipcase med eiffeltornet på som tyvärr inte var till iPhone utan vad jag tror är till en HTC Desire eller något liknande… Vet inte vad jag ska göra med det? Tävla ut det? Sälja? Vad tycker ni?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy