Nu ska jag sluta sura på Posten, för idag fick jag ju faktiskt ett paket av finaste Sandra 🙂 Hon hade en BB cream från Maybelline som var för ljus och eftersom jag är så vit att jag snart blir genomskinlig så fick jag denna av henne. Och i paketet hittar jag inte bara en BB cream, utan också ett puder från Too Faced. Alltså, jag började nästan gråta när jag såg det.

Tack snälla snälla du! Vet inte hur jag ska kunna återgälda dig ♥ ♥ ♥

malhar_130315_0041

malhar_130315_0064-as-Smart-Object-1 Frasse tackar också, för post-it lappen var tydligen väldigt god att tugga på 😉

Skriv en kommentar

1 + 6 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy