Det är tråkigt att behöva höra av sig till människor och företag som skickat brev och paket till mig och säga att de ännu inte kommit fram trots att det gått 2 månader. Jag vet inte vad som har hänt med dessa paket/brev men jag misstänker att de har blivit stulna eftersom jag inte fått någon AVI för att hämta ut dem hos ett postombud. Dock är det konstigt då brevet skulle ha kunnat gå igenom brevinkastet…

Sedan vi flyttade in i denna lägenhet har brevbärarna varit väldigt dåliga på att skriva AVI:er när vi inte varit hemma och paketen/breven inte fått plats i brevinkastet, utan bara lagt dessa utanför dörren eller mosat in dem halvvägs så att vem som helst kan ta dem. Detta hände även när jag bodde i min gamla lägenhet, då kom jag hem till två väldigt dyra födelesedagspaket som låg utanför dörren i trappuppgången. Igår kom jag hem till detta IGEN, så jag blev förbannad och ringde till posten för att göra en anmälan.

I morse ringde en väldigt trevlig kvinna från postkontoret här i stan och sa att hon pratat med alla brevbärare nu på morgonen och hon sa att om det händer igen skulle jag ringa till henne. Skönt att hon tog detta på allvar och hoppas också att brevbäraren fått sig en liten näsbränna.

Så jävla tråkigt. Man undrar ju var mitt paket och mitt brev är. Har det kommit bort på vägen eller har det blivit stulet när det stått utanför dörren? Suck. Jag blir så trött bara att man inte få ha sina saker ifred.

P.S! Jag tycker även att det är dåligt att Posten själva inte kan kolla om paket eller brev mot förmodan finns på utlämnningsstället utan ett kolli-nummer. Jag menar, kan man legitimera sig tycker jag att de borde kunna söka på ett personnummer, namn eller adress internt för att göra såna här situationer så smidiga som möjligt. Mycket besviken att jag inte kunnat få någon hjälp med att lösa detta från deras sida.

Jag har dock fått erbjudande om att få pengarna tillbaka från företaget jag beställde paketet från, men det handlar inte om det. För det första var det “tag 3 betala för 2” vilket gjorde att jag fick en massiv rabatt och om jag får tillbaka pengarna skulle jag ju inte kunna köpa samma saker igen. Jag vill bara ha mina saker! Frustrerad…

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer