Här är lite av det jag fått hem från e.l.f Cosmetics under tiden jag varit iväg. Det andra paketet var mest påfyllning av sånt som var slut; cream eyeliner, pressed powder, brush schampoo och en powder brush.

Detta paket var mer spännande då jag fick lite fina läppstift- & rougenyanser. Har faktiskt använt mitten-rouget (Giddy Gold) och det orangea läppstiftet (Captivating) idag. Swatches och info om produkterna kommer! De produkter jag redan recenserat kommer jag att länka till och bara skriva lite om de nya nyanserna i det inlägget där jag visar hur de ser ut på.

malhar_130314_0074-as-Smart-Object-1

Skriv en kommentar

tio − fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy