Information: “Enkel pre-styler spray som direkt reder ut håret, ger näring och en smidig utjämning. Fungerar utmärkt när du vill lägga till volym eller bara skapa en smidig och elegant look. Ger håret fukt och glans och har ett naturligt UV-skydd. Macadamia Natural Oil innhåller Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil som är två av världens mest näringsrika, naturliga oljor.”

Jag tycker: Blev förälskad redan efter första användningen! Mina toppar har varit en katastrof sedan jag blekte mina toppar för att göra dip dye. Även om jag har klippt mig sedan dess har håret ändå varit sprött och torrt i topparna. Jag brukar spraya i 2-3 pumpar och massera in det i håret precis efter dusch och mitt hår känns precis som att jag har kommit från frisören. Mitt hår är mjukt, lent, glänsande och ser mycket friskare ut! Jag kan t o m. gå och lägga mig med blött hår och det ser fantastiskt ut på morgonen, inget trassel eller konstiga knutar osv. Jag älskar den här produkten ❥

Macadamia Natural Oil No Tangle finns på t ex. eleven.se och kostar från 79 kr.

.

5/5


.

3 kommentarer

Sandra 16 september, 2012 - 18:25

Kanske man ska önska sig i present 🙂 Tack för tipset!

B R O W N S U G A R 11 mars, 2013 - 14:26

Bra tips! 😀

Wysteriia 11 mars, 2013 - 18:25

Låter som en produkt för mig 😉

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer