IMG_2339

Ja, jag sitter här och har precis fixat så att jag kan köpa sms-biljett på tunnelbanan när jag kommer till El Stockolmo på tisdag. Kör en liten mellanlandning över natten så slipper jag resa i 15 timmar i sträck. Har även kollat vilken resa jag ska ta härifrån osv. Tur att mamma sällskapar med mig halva vägen, för jag hatar verkligen att resa.

Igår började jag plocka ihop mina saker och packa lite. Resväskan är alldeles för liten för att jag ska få plats med allt jag vill ha med mig hem. Kommer se ut som en jäkla packåsna med; en resväska, en väska för mitt smink (JA, seriöst), en ryggsäck och en vanlig axelväska. Dessutom har jag en Glossybox, två tröjor och min badrumsnecessär som inte får plats någonstans. Jag har panik… Men jag får ta hjälp av min packexpert när han kommer hem och hoppas att han kan fixa 😛

Men nu ska jag ta en paus i allt fixande och ta mig ett skönt bastubad, långdusch och bara vara.

Hörs!

1 kommentar

Sandra 11 mars, 2013 - 07:46

Har inte hunnit skicka iväg paketet än, men i morgon ska
det skickas. Så förhoppningsvis får du det i veckan! Kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer