malhar_130309_0012-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0019-as-Smart-Object-1Skulle ju ha tagit en bild innan jag använde den… doh!

malhar_130305_0021-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0046-as-Smart-Object-1

Information: ”Skapa ögonbryn som är fylligare, tjockare och mer definierade! Det pigmenterade vaxet definierar och formar ögonbrynen och färgen kompletterar stelningspulvret håller dem välvda och fulländade. Den dubbelsidiga taklonborsten har en sida för att definera ditt ögonbryn medan den andra sidan hjälper till att fylla i. Denna duo ger varaktig färg definition för ett naturligt vackert utseende.”

Jag tycker: Jag har länge tänkt att jag skulle köpa ett sånt här litet kit, men det har blivit bortprioriterat när jag behövt annat… vilket har varit ett misstag inser jag nu. Vaxet är lätt pigmenterat och det är lätt att ta den lilla vinklade penseln att forma ögonbrynen, stråna lägger sig i den riktning man drar vaxet. Vaxet är även lätt att ta bort med en tops om man skulle råka måla lite fel. Pudret är ljusare i behållaren än när det kommer på, så där får man vara lite lätt på handen. Jag tycker dock om att använda en annan vinklad pensel till pudret och inte den fluffiga borst-delen som kommer med, det känns enklare att få pudret där man vill ha det. En liten bra pryl, loves it!

Jag tror att jag fick färgen Medium som jag tycker är så mörk som jag vill ha mina ögonbryn nu, men till sommaren ska jag nog testa färgen Light.

Studio Eyebrow Kit finns på eyeslipsface och kostar ca. 37 kr.

.

4/5


.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Toppen 🙂 Då ska jag beställa denna till min kommande ELF
beställning, det var ÅR sedan 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.