malhar_130220_0011-as-Smart-Object-1

Information: “Nimue´s storsäljande favorit som passar perfekt till alla hudtyper. En skonsam men effektiv peeling som är kornfri och kan till och med användas av dem mest känsligaste och reaktiva huden.

Enzymerna kommer från papaya och ananas enzymer som skonsamt avlägsnar döda hudceller och bidrar till en frisk och stark hud. Perfekt inför festen eller det där speciella tillfället.”

Jag tycker: Jag har nog inte ägt en sån där dyr produkt förut och visst vill man ju att det ska fungera då? Och jag tycker att den fungerar helt okej, känner mig ren och fräsch efter att jag använt den men inte sett några synliga förändringar. Det känns skumt att peela ansiktet med något utan korn i, det känns ju liksom inte som att man får bort någon smuts, men tydligen fungerar det! Jag blir dock inte klok på doften. För den luktar både citrusaktigt och fruktigt, men det finns någon skum och inte så välbehaglig doft gömd – det luktar räkor! Men endast när man luktar på den i behållaren och när man först smörjer in den i ansiktet. När man sedan blandar den med vatten luktar det endast fruktigt, riktigt märkligt (mamma sa att papaya luktar lite skumt, någon som vet?).

Förutom den konstiga lukten, som tyvärr drar ner betyget en aning, så tycker jag om den och brukar använda den när jag duschar. Vet dock inte om jag skulle betala ca. 550 kr för den.. kanske om den visar sig vara en mirakelgrej för min hy och att min hy återgår till att vara en katastrof när jag slutar använda den. Har använt den i 2 veckor och kanske känt att min hy blivit lite lenare.

Nimue Exfoliating Enzyme finns främst på hudkliniker och kostar ca. 548 kr (refill 378 kr).

.

3,5/5


.

1 kommentar

Sandra 9 mars, 2013 - 09:01

Hade förväntat mig mirakel för det priset, haha!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy