IMG_2261

IMG_2262

Jag postade dessa bilder på min instagram härom kvällen och kom och tänka på att jag har utvecklat lite av maniska rutiner varje morgon och kväll, vilket i och för sig bara är bra med tanke på att jag var så jävla lat förut och gjorde ingenting för att förbättra min hy osv.

Dessutom tycker jag att badrumsskåpsbilden är lite rolig. För man ser hur mycket prylar jag har där, det får liksom knappt plats på hyllan (så jag har faktiskt lånat lite av tandhygienhyllan under också). Och så ser man killarnas hylla över där det står två tvålar, en parfym, två deodoranter och en flaska rakgelé. Hua vad tomt det kommer att bli när jag åker härifrån..

När jag kommer hem ska jag nog ta tag i att göra en byrå av mina Glossyboxar då vi inte har så mycket plats i vårt badrum för mina prylar. Det blir kul! Får se hur många svordommar jag får ur mig innan jag är klar dock 😉

1 kommentar

Sandra 9 mars, 2013 - 09:07

Jag måste bli bättre på att rengöra ansiktet &
smörja in kroppen efter duschen. Jag har ju prylarna, är bara så
jäkla slö.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy