Som ni kanske vet har e.l.f Cosmetics en .com-webbshop för de som bor i USA. De ligger också lite före i nya produkter och färger som finns i sortimentet och jag brukar surfa in och dregla över saker som jag hoppas på att de tar in i det i co.uk-shoppen så att vi också kan köpa dessa produkter!

Här är lite nya saker och färger jag skulle vilja att de tog in så kan jag sätta tänderna i dem!
Hur fina är inte Gem-kollektionen och nagellacken?!

elfwanties-comwebshop

P.S! Och jag är riktigt ledsen över att det inte har sina Makeup Cases längre. Jag har en mindre, men den är liksom alldeles för liten när jag ska ut och resa. Vill även ha en lite mindre som man kan ha med sig när man går ut. Och nää, jag vill inte köpa något annat märke då jag vill att de ska matcha.

5 kommentarer

Annie 7 mars, 2013 - 18:39

åh herregud! Bara MÅSTE ha dom borstarna!!

Svara
Camilla 7 mars, 2013 - 18:59

Åh nagellacken! <3

Svara
Lena 7 mars, 2013 - 19:26

Åh, sea escape så kjempefin ut!

Svara
Malin 7 mars, 2013 - 23:16

Jag brukar också gå och dregla där inne haha 😉 Nördigt
eller vad? 😉 Själv har jag också organizer casen, är ibland
jobbigt att välja bort vissa saker så allt ska få plats när man ska
iväg! ^^

Svara
Sandra 9 mars, 2013 - 08:55

Me want Liquid metal

Svara

Skriv en kommentar

två + tjugo =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy