Jag använder inte parfym sådär jätteofta, men sedan jag köpte min första Versace Bright Crystal så har jag varit helt besatt av den underbara doften. Tyvärr tog den slut i höstas men jag tror att jag måste införskaffa mig en liten flaska så fort jag börjat tjäna lite pengar igen.

Och så fick jag ju världens bästa julklapp av mamma; Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur som luktar helt himmelskt! Den och Versace ligger verkligen på toppen av parfymer. Så fräscha och ungdomliga dofter

Har du någon favoritparfym? Om inte kanske du hittar en på parelle som har ett väldigt stort utbud av både herr- & damparfymer 🙂

1 kommentar

Sandra 6 mars, 2013 - 06:38

Jag är besatt av CLEAN – Fresh laundry 🙂

Svara

Skriv en kommentar

fjorton − 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy