malhar_130303_0011-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0051-as-Smart-Object-1

elf-lash-extending-mascara

malhar_130303_0061-as-Smart-Object-1

Information: “Ögonfransarna verkar omedelbart längre och fylligare med en rik böjning för ultimat definition. Denna fiberrika mascara ger fransarna maximal förlängning för en förlängd look, medan formeln har både vitamin B & E, veteprotein och pantenol för att mjukgöra och förbättra ögonfransarna.”

Jag tycker: Detta har varit en liten hatkärlek för mig. Ibland älskar jag den verkligen och ibland bara “Näääh… varför gör du inte som jag vill?”. Tyckte heller inte att jag fick den volym jag vill ha på fransarna till en början, men kom sedan på att detta är en mascara man verkligen kan bygga på och bygga på utan att det blir klumpigt eller skapar spindelfransar. Idag blev det riktigt bra och mina fransar ser nog både längre och snyggare ut än någonsin! Jag gillade inte borsten först heller, men har kommit till att gilla den också. Den korta sidan av borsten är superbra på underfransarna, då slipper man kladd. Jag gillar formulan, inte för lös eller för tjock. Det enda tråkiga är att den fäller lite vilket kanske bidrar till att jag inte använder den så mycket. Enkel mascara att tvätta bort, den sätter sig inte som två blåtiror under ögonen. Som sagt, vissa saker är bra och andra mindre bra.

Lash Extending Mascara finns på eyeslipsface och kostar 37 kr.

.

3/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy