malhar_130303_0022-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0112-as-Smart-Object-1

Information: “Matt läppfärg som absorberas av huden på läpparna. Ger lång hållbarhet och en lätt känsla. Applicera flera lager för intensivare färg. Kyssäkta och vattenfast, torkar och får en perfekt jämn yta. Inte fet som ett läppstift eller mjuk som ett läppglans. Känns inte alls på läpparna! Kan även användas på kinder som rouge och passar alla hudtyper.”

Jag tycker: Denna lilla tub fick jag i min Glossybox för ungefär ett år sedan och jag måste säga att jag bara använt den ett fåtal gånger. Jag har väldigt torra läppar normalt sätt och denna hjälper tyvärr inte till med någon återfuktning… Om jag använder denna på läpparna måste jag ha ett lipsyl under och ett gloss över. Jag har ännu inte testat den som rouge, men det känns som att jag måste testa då jag inte vill slänga produkten. För något jag verkligen älskar med den är färgen, blekrosa. Så fint! Men just nu känns det som en sån där produkt som man hittar och testar och lägger tillbaka i lådan för att sedan ta fram den ett halvår senare.

Beach Tint finns att köpa på BeccaCosmetics hemsida och kostar $25.00 (ca. 160 kr).

.

2,5/5


.

1 kommentar

Sandra 4 mars, 2013 - 07:44

Jag fick en liknande fast till ögonlocken, vet inte vad jag
tycker om den. Hur mycket jag en smetar på blir det ingen
intensivare färg. Men är perfekt att bara dutta på en
vardag!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer