malhar_130227_0128-as-Smart-Object-1

malhar_130227_0136-as-Smart-Object-1

Information: “Pure Color Vivid Shine Lipstick är krämiga glansfulla läppstift berikade med aprikoskärnolja och sheasmör som gör dina läppar mjuka, smidiga och återfuktade.”

Jag tycker: Första intrycket av läppstiftet är att det känns väldigt exklusivt i sin förpackning, gillar att man ser färgen på läppstiftet i botten av behållaren. Det känns mjukt och skönt på läpparna och jag tycker att det är en fin skimrig röd färg. Hållbarheten var så där måste jag säga, efter en timmes pratstund inklusive kaffedrickande var det inte mycket färg som satt kvar mer än vid amorbågen. Det jag hakar upp mig på mest är dock doften… det luktar tant och jag tänker direkt på mormors smink jag testade som barn. Nostalgiskt visst, men jag föredrar antingen doftfria läpp-produkter eller en fräshare doft. Tyvärr tycker jag heller inte att det är värt sitt pris. Dyrast är inte alltid bäst.

Estée Lauder Pure Color Vivid Shine Lipstick finns på t ex. Kicks och kostar 305 kr.

.

3/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer