Jag har ju som sagt låtit mina ögonbryn växa ut och använt e.l.f’s Eyebrow Treat & Tame den senaste tiden. Jag har haft “halva” ögonbryn så länge jag kan minnas och har inte kunnat få några strån på ytterdelen, varför vet jag inte… Men nu, efter 3 månader har det kommit strån och brynen är på väg att se “normala” ut.

Jag har väldigt glesa bryn och därför tycker jag att det är snyggt att fylla i dem. Och så tycker jag att det blir snyggare helhet när man gör en hel makeup. Så här är en liten guide på hur jag trimmar och fixar mina ögonbryn. Hoppas att detta kan vara till hjälp för någon där ute!

.

Trimma

malhar_130223_0008-as-Smart-Object-11. Först kammar jag brynstråna rakt upp.

malhar_130223_0017-as-Smart-Object-12. Klipper sedan mothårs för att jag inte vill ha så buskiga bryn.

.

Fylla i

malhar_100503_00832Jag använder olika bruna ögonskuggor från min 88-palett till att fylla i mina bryn. Ljusare eller mörkare beroende på vilken look jag vill ha. De som är inringade med en ljusare färg är de jag använder mest.

malhar_130223_0022-as-Smart-Object-11. Först gör jag ett sträck i brynets underkant.

malhar_130223_0028-as-Smart-Object-12. Sedan gör jag ett streck i brynets överkant. Här kan man dra strecket antingen i samma diagonala linje som det första strecket. Eller om man vill kan man göra som jag gör, vilket är att dra stecket i en mer horisontal linje.

malhar_130223_0041-as-Smart-Object-13. Sedan suddar jag ut strecken och fyller i resten av brynen. När jag fyller i brynen i ytterkanten brukar jag blöta penseln lite för en skarpare linje.

malhar_130223_0050-as-Smart-Object-14. Borstar på lite concealer och puder både över och under brynen för att definera dem ännu mer.

malhar_130223_0058-as-Smart-Object-15. Avslutar med ett brynfix för att hålla stråna på plats hela dagen 🙂

1 kommentar

Khaleesi 24 februari, 2013 - 20:05

Ojj, så mycket jobb för ögonbrynen skulle jag aldrig orka
haha 🙂 Men att använda ögonskugga var ju ett smart tips som jag
aldrig skulle ha tänkt på!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy