malhar_130216_0007-as-Smart-Object-1

malhar_130216_0045-as-Smart-Object-1

Information: “Skäm bort dina läppar med långvarig färg och glans. Den fuktrika formeln återfuktar och mjukgör för silkeslena läppar.”

Jag tycker: Jag gillar verkligen den mjuka och sköna konstistensen på detta läppstift, det är mjukt och skönt. Färgen överensstämmer inte riktigt med hemsidans bild, den är mycket mer mättad än den rätt livlösa och platta färg som visas på hemsidan. Nyansen är rosaröd och det blir väldigt fin glans på läpparna. Hållbarheten är väl det jag är mest besviken på, men för det otroligt låga priset kan jag ta det. Det håller dock definitivt längre med en läppenna under. Väntar på ytterligare två nyanser (Gypsy och Captivating) av detta läppstift som ska bli kul att testa!

Läppstiftet finns på eyeslipsface för ca. 15 kr.

.

3/5


.

2 kommentarer

Annie 24 februari, 2013 - 22:21

Tycker kvalitén är ur dålig, beställde tre stycken sist
från ELF. Två av dom bröts av när jag skulle kolla färgen på
handen, tycker inte de ska gå sönder när man drar de lätt över
handen :/

Malin 24 februari, 2013 - 23:16

Annie: Tråkigt! Har du hört av dig till dem? För de brukar vara ganska schyssta och skicka nya saker 🙂 Jag har varit rätt oförsiktig med mitt, men det har hållit som tur är!

Om du sen ändå vill laga de trasiga är ett tips att ta en tändare/hårfön och värma på den trasiga delen och sedan trycka ihop det igen och lägga in det i frysen 30-40 min.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer