malhar_130216_0014-as-Smart-Object-1

malhar_130216_0027-as-Smart-Object-1

jamforelse

Information: ”Nu kan du återfukta dina läppar och få en varaktig mjuk färg helt naturligt! Denna närande blandning av exotiska oljor, naturliga vaxer, vitaminer och växtextrakt skapar den perfekta fuktgivande formula. Det eleganta läppstiftet har överlägsen färg, glider lätt på läpparna, och är slitstarka. Läpparna stannar perfekt återfuktade och mjuka hela dagen, läpp-kärleksfull lycka. Alla våra mineralsmink är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga kemikaliska färgämnen.”

Jag tycker: Ett till av mina favoritläppstift då det inte ger av så mycket färg och denna är mer lik min normala läppfärg som går lite mer åt det kalla hållet. En riktigt schysst vardagsfärg. Och eftersom det är likadant som Party Pink som jag recenserade härom dagen känns även detta mjukt och skönt på läpparna och de känns återfuktade. Det enda jag stör mig lite på är att när jag jämför läppstiften; när jag håller mina i handen så är Pouty Petal en mörkare än Party Pink, medan på hemsidan är det helt tvärt om vilket jag tycker ska korrigeras med en gång. Annars är jag mycket nöjd med produkten och det används flitigt här hemma.

Läppstiftet finns på eyeslipsface och kostar ca. 50 kr.

.

4/5


.

1 kommentar

Andréa 21 februari, 2013 - 09:35

Pouty Petal är ett av mina favoritläppstift 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer