Tillsammans med tävlingen som jag haft med alottalove.se var där också en intern tävling för oss som anordnade tävlingar i våra bloggar där vi också kunde vinna vår önskeprodukt. Jag som är så fantastiskt förtjust i ögonskuggor önskade mig denna 88-palett med underbara färger. Och kan ni tro? Jag vann 🙂 Tack så jättejättemycket

468-1094-thickboxbild lånad från alottalove.se

1 kommentar

Annie 19 februari, 2013 - 14:02

det var värst vad du vinner hela tiden, jag vinner aldrig 😉

Svara

Skriv en kommentar

1 × 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy