fragestund

Jag känner mig inte så kry idag så det blir nog ingen ny sminkning förrän i morgon och därför tänkte jag aktivera er lite. Och denna gång kör vi frågor angående smink, hudvård osv.

Vill du veta hur jag fyller i mina ögonbryn? Eller favoritfärg på ögonskugga? Varifrån får jag min inspiration? Om jag bara fick välja en produkt att använda livet ut, vad skulle det vara? Osv osv. Ask away!

You May Also Like

6 kommentarer

HERREJÖSSES SÅ ROLIGT!

Jag återkommer med ett a4 fyllt av frågor!

Svara

Jag har en fråga angående ögonbrynen. Såg att du haft typ ”halva” ögonbryn förut och jag undrar hur du fick dom så fina sen. Mina är inte alls som jag vill ha dom men jag upplever att dom aldrig växer ordentligt längre. Frågan är egentligen – hur gör man för att få perfekta ögonbryn? 😀

Undrar även om du har bra hud eller om du använder smink för att få så snygg hud? Jag har själv problemhy och svårt att hitta produkter som täcker bra. Speciellt ringar under ögonen har jag svårt att få bort. Tips på det? 🙂

1. Använder du någon primer eller dylikt?

2. Du försover dig och har bara sju minuter på dig att fixa en snygg sminkning. Vad gör du?

3. Vad föredrar du, färg eller klassisk sotning?

4. Vilka ser du upp till?

5. Vilka bloggar följer du som sysslar med makeup?

6. Välj en sak i din sminkväska som du måste använda för resten av ditt liv.

7. En sak du inte klarar dig utan.

8. Något du tycker är onödigt

9. Vad tycker du att man gärna ska spendera lite extra pengar på. Tex läppstift eller mascara..

10. Ditt bästa tips för snygga fransar

Svara

Något tips på när man ska ta makeup bilder för att färgerna på skuggan ska bli så rättvis som möjligt? 🙂 Inställningar osv.

Svara

bästa ögonskuggsfärger för blågröna ögon? =)

Svara

– Vad använder du för penslar/verktyg när du lägger dina skuggor?
– Favoritfärg på läpparna?
– Bästa rougen du testat, som sitter läääänge?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.