malhar_130216_0003-as-Smart-Object-1

malhar_130216_0022-as-Smart-Object-1Utan gloss.

malhar_130216_0024-as-Smart-Object-1Med gloss.

Information: “Uppnå full täckning som varar i timmar med denna långvariga formula. Njut av en silkeslen matt färg eller lägg på det fuktgivande glanset för ett glänsande resultat. Med viktiga vitamin A & E håller det dina läppar mjuka hela dagen.”

Jag tycker: Detta var faktiskt den första riktigt färgade läpp-produkten jag testade och jag gillar verkligen att man kan välja mellan matt eller glansigt resultat. Det gör produkten så mycket mer flexibel. Färgen Red Carpet är en röd nyans med en hint av rosa vilket jag gillar. Men ska jag vara ärlig så är glosset lite för smetigt och använder man färgen och glosset tillsammans färgar det av sig på både tänder och annat så jag gillar nog mest att använda produkten utan gloss eller med ett annat gloss över. Väntar även på ytterligare en nyans som ska bli roligt att testa!

Lip Stain finns på eyeslipsface och kostar 37 kr.

.

3/5


.

1 kommentar

Wysteriia 18 februari, 2013 - 13:20

Grymt fin nyans! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer