malhar_130216_0017-as-Smart-Object-1

malhar_130216_0031-as-Smart-Object-1

Information: “Ta hand om, skäm bort och behandla dina läppar med denna supermjukgörande och härdade läppfärg. Sheasmör, jojobaolja, kokosolja och vitamin E ger rikligt med fukt medan SPF 8 skyddar läpparna från skadliga UVA/UVB-strålar. Ger omedelbar lugnande effekt för irriterade och nariga läppar, samt minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor runt läpparna. Liksom allt vårt mineralsmink denna produkt är 100% mineralbaserad utan parabener, konserveringsmedel och inga kemiska färgämnen .”

Jag tycker: Jag fick detta som present från e.l.f någon gång i somras när jag beställde lite saker och ska jag vara ärlig har jag inte läst om produkten förrän nu. På beskrivningen låter det ju verkligen som en mirakelprodukt om jag får säga det själv. Det har i alla fall använts flitigt de dagar jag inte velat ha läppstift eller läppglans. Det känns precis som ett lipsyl fast med färg. Jag har dock inte sett att några rynkor eller linjer har minskat då jag använt produkten, men jag tycker att mina läppar känns mjuka och sköna samtidigt som de får en riktigt fin färg med nyansen Berry.

Ett stort plus är att det smakar sött om man skulle råka få lite i munnen, vilket borde vara obligatoriskt gällande läpp-produkter! Och att det även är ett lågt solskydd i (SPF 8) gör inte produkten sämre. Tycker dock att informationsbeskrivningen kunde vara lite mindre skrytsam. Over all tycker jag att det är en schysst vardagsprodukt. Har sett en eller två till nyanser jag skulle vilja testa.

Mineral Moisturising Lip Tint finns på eyeslipsface och kostar ca. 34 kr.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer