När jag frågade vad mina mina följare på twitter ville se i bloggen så fick jag ett svar från Sandra att hon ville veta vad jag använde för rengöringsprodukter osv. Så här kommer det 🙂

Jag köper i princip aldrig samma hudvårdsprodukter för att jag inte hittat några som är perfekt för min hy, så jag testar mig fram lite. Jag har använt ACO’s serie “Young”, Acnicyl-serien, Deamons & Angels by CCS, Cliniderm osv osv.

Och i höstas köpte jag två produkter i ACO‘s serie Spotless och jag har gillat dem även att jag inte har så mycket finnar, men jag har problemhy. Så igår hämtade jag ut en omgång till plus två nya produkter som jag inte testat innan. Jag ska testa alla produkter tillsammans ett tag så blir det recensioner på dem senare.

malhar_130214_0011-as-Smart-Object-1

malhar_130214_0012-as-Smart-Object-1

  1. ACO Spotless Two-in-One Treating Moisturiser: Treating Moisturiser är en fettfri gel som både återfuktar huden och motverkar fet och oren hud. Med salicylsyra som motverkar och förebygger finnar och pormaskar. Treating Moisturiser innehåller fuktbindande Glycerin och Propylene Glycol och verkar återfuktande utan att täppa till porerna. Oparfymerad. Ca. pris 59 kr.

 

  1. ACO Spotless Daily Face Wash: Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet/oren hud som med hjälp av salicylsyra motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Salicylsyran tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet. Daily Face Wash innehåller glycerin som tillför fukt och bidrar till en fräsch hud. Parfymerad. Ca. pris 59 kr.

 

  1. ACO Spotless Daily Purifying Toner: Daily Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet/oren hud som med hjälp av salicylsyra tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Daily Purifying Toner rengör porerna på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Ansiktsvattnet verkar bakteriehämmande och avlägsnar överflödigt fett så du får en ren och fräsch hud. Spotless Toner är aven praktisk att använda på större områden som rygg och bröst. Oparfymerat. Ca. pris 49 kr.

 

  1. ACO Spotless Daily Moisturiser: Daily Moisturiser är en återfuktande gelkräm utvecklad för fet och oren hud. Gelen lugnar och mjukgör huden efter den dagliga rengöringen. Innehåller mattande mikropartiklar som absorberar överflödigt fett och lämnar huden matt och fräsch. Daily Moisturiser är fettfri och täpper inte till porerna. Oparfymerad. Ca. pris 59 kr.

 

.
P.S! Jag köpte mina produkter på apotea.se och med rabattkoden “apotea1212” får du 20% rabatt, plus att de alltid har fri frakt. Tumme upp!

1 kommentar

Sandra 18 februari, 2013 - 10:10

Spännande 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy