anatomicals-shower-inferno

Information: “Värm upp kalla vintermånader med denna löddrande duschcreme från ett av våra mest uppskattade varumärken under året. Härligt godisdoftande av cola!

Antatomicals är ett ungt, hippt engelskt företag som skapar unika, humoristiska och användbara produkter som piggar upp det tråkigaste badrum och är perfekta presenter till någon du gillar.”

Jag tycker: Förpackningen håller ju verkligen vad den lovar. Till en början doftar duschkrämen cola.. och jag bara ÄLSKAR saker som både doftar och smakar cola, yum! Men så fort man får duschkrämen på kroppen så blir doften någon helt annan, mer som hett och kryddigt liksom, väldigt skumt men mycket uppfriskande. Det enda som jag har märkt är att formulan är väldigt vattnig och inte speciellt dryg vilket är synd, för jag vill kunna använda denna länge. Så tumme upp för doften och känslan, men tumme ner för “odrygheten” vilket drar ner betyget en aning.

Plus att de har för långa namn på sina prylar så det får ju inte plats på en rad i rubriken…

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer