I fredags tävlade jag om IsaDoras helt underbara Multi Vitamin Gloss på deras internationella blogg. Man skulle svara på två frågor samt motivera varför man skulle vinna… Och jag gillar ju att rimma, så det blev ett litet sådant vilket kammade hem vinsten. Och jag vann inte bara ett gloss, utan ALLA FYRA nyanser. Som jag har suktat efter dessa, och snart är de mina, tack så jättemycket ♥

Fin måndag!

Skärmavbild 2013-02-11 kl. 15.20.35

Skriv en kommentar

3 × 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy