malhar_130210_0013-as-Smart-Object-1

malhar_130210_0028-as-Smart-Object-1Utan primer i dagsljus.

Information:
“Rikt pigmenterade cremepuderögonskuggor

– Färgkoordinerade nyanser för avancerad och kreativ ögonmake-up
– Lätt att applicera och tona
– Extra hållbar
– Dubbelapplikator medföljer
– Kan även rekommenderas för känsliga ögon och kontaktlins-användare”

Jag tycker: Dessa skuggor kom alltså i vintras och jag blev kär i färgerna med en gång. Alla vet ju att jag älskar lila? 🙂 Jag märkte redan när jag swatchade skuggorna att de satte sig väldigt bra på fingrarna där jag var lite fuktig men sämre på handryggen. Vill man ha mer färg kan man använda en kletig primer och faktiskt använda fingrarna för att lägga på och blanda ut skuggorna. Jag använde en ganska torr primer och penslar och fick resultat med lagom färg och massor av glitter.

Jag tror inte ni förstår hur dessa skuggor glittrar för att bilderna gör de ingen rättvisa! Jag glittrar ikapp med stjärnorna, bokstavligen. Det enda negativa är väl att det inte bara är ögonen som glittrar, utan hela jag. Men jag är helt förälskad i färgerna och tycker att de passar perfekt till min ögonfärg. Denna kommer att användas flitigt.

.

4/5


.

1 kommentar

LIENE 11 februari, 2013 - 19:33

Fina färger 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer