“Temat på månadens GlossyBox är Functional Beauty och är inspirerad av design och arkitektur. Produkterna i denna box handlar om hur deras funktion tillåter dig att framhäva och förstärka din yttre skönhet.”

malhar_130210_0041-as-Smart-Object-1

malhar_130210_0043-as-Smart-Object-1

malhar_130210_0044-as-Smart-Object-1

Ska jag vara ärlig så är jag lite besviken med januaris Glossybox. Visst att det ska handla om skönhet (vilket är mer än bara smink), men jag hade förväntat mig något mer än en kajalpenna. Har faktiskt redan en kajal jag fick i en box förra året som jag knappt använt.

Såg att andra hade fått mascara från Babor och annat roligt. Och angående hårsprayen och håroljan så kunde det inte bli mer tråkigt! Hade hellre velat testa Carmex läppbalsam och torrschampot istället. Och när blev rengöringsservetter okej igen? Trodde vi hade lämnat dem bakom oss tillsammans med 90-talet. Det enda jag faktiskt ser fram emot att testa är Burt’s Bees nagelbandskräm.

Nej, ren diss denna månad…

P.S! Jag har nu testat kajalpennan från Elite är INTE “extremt hållbar”, den kladdar väldigt mycket och på vattenlinjen satt den inte mer än 10 minuter. Och hårsprayen från Percy & Reed luktar så illa att jag vill spy. Blä!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer