malhar_130209_0001-as-Smart-Object-2

malhar_130209_0023-as-Smart-Object-1

Information: ”Semi-transparent flytande läppglans som vårdar torra och nariga läppar. Moisturizing Lip Gloss är ett fuktgivande läppglans med vårdande Jojobaolja och Shea butter som skyddar läpparna mot uttorkning. Kan användas ensamt eller ovanpå ett läppstift. Aktiva ingredienser: Jojoba oil, mjukgörande Shea butter. Oparfymerat och kliniskt testat.”

Jag tycker: Hade länge letat efter ett mörkt läppglans med bra pigment, samt som gör läpparna mjuka och återfuktade. I vintras hittade jag det. Där stod det och glänste på hyllan och det var ingen tvekan om att det skulle få följa med hem. Med en vinröd läppenna under blir glosset ännu mer intensivt, men fungerar absolut bara som det är! Detta har kommit att bli mitt favoritläppglans i vinter när jag har velat piffa till vardagen lite. Rekommenderas starkt ♥

IsaDora Moisturizing Lipgloss finns i flera fina färger och kan köpas på t ex. Bangerhead för 99 kr /st.

.

5/5


.

1 kommentar

kristina 9 februari, 2013 - 18:52

Åh! Det klär dig verkligen!! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

5 + fjorton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy