Igår tvättade jag mina sminkborstar… penslar, verktyg… Whatever. Och idag snubblade jag på denna video som e.l.f Cosmetics la ut i torsdags. Väldigt passande! Så här rengör jag mina sminkverktyg.

P.S! Är du rädd om dina penslar ska du tänka på att inte hälla vatten rakt in i penseln då limmet som håller ihop det hela kan lösas upp och börja tappa strån. Försök att inte få så mycket vatten varken på metallen eller skaftet då det oftast sitter ihop med lim där också. Jag har fått tejpa ihop en del av mina penslar pga. att jag var lite slarvig med detta i början.

Och tänk på att din hy är viktig, det är därför du bör vara noga med tvättning av verktyg du använder i ansiktet. Detsamma gäller om du lägger på smink med händerna, tvätta dem innan för att undvika infektioner och finnar.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy