Fråga: Tjaa, vad tycker du om kvaliten på Elfs produkter, särskilt ögonskuggorna tänker jag på då. Håller dom en hel dag eller försvinner dom? (som jag märkt att många andra tyvärr gör). Eftersom dom är såpass billiga känns det som de borde vara sämre i kvaliten, men det kanske bara är jag som har fördomar mot billigare smink? 😛

Svar: Jag har under de senaste åren använt en stor majoritet av e.l.f’s smink då jag tycker att de har bra priser och passar min hy. Gällande ögonskuggorna så jag har endast använt de från mineral-serien och jag tycker att de sitter precis lika bra eller ännu bättre än andra märken jag testat. Har man bara en primer under så sitter de som berget 🙂 Jag rekommenderar verkligen mineralskuggorna

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer