IMG_0901

IMG_0902

IMG_0903

IMG_0904

Idag hittade min Glossybox hit. Då de firar 1 år nu i december så var boxen i silver. Mycket läckert! Helt okej produkter denna gång. Ser fram emot att använda duschkrämen från Anatomicals som luktar cola 🙂 Nagellacket från Zoya testade jag direkt då jag har hört så mycket bra om det… lät det torka i en timme, men ändå har jag lyckats göra fula märken. Väldigt fin och julig färg i alla fall. Ögonskuggepaletten kommer garanterat att användas, älskar ögonskuggor. Det är de två krämerna jag är skeptisk till. Kommer väl testa dem i alla fall. Och ett stort plus vad ViaPlay som bjuder på 2 månader gratis film. Kommer att komma till nytta nu när A ska jobba och jag är ledig!

Nu har jag 4 boxar som jag tänkte använda mig av nu när vi ska till Sälen. En för smink, en för värktabletter/plåster och annat, en för duschprylar och en för assescoarer/hårprylar. Perfekt!

2 kommentarer
0

2 kommentarer

Wysteriia 20 december, 2012 - 00:29

Jag ska bygga mig en liten byrå av glossyboxarna så fort jag har tillräckligt många..och förvara smink i 🙂 haha 😀

Svara
Malin 20 december, 2012 - 00:56

Wysteriia: Smart! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

8 − fyra =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy