Idag har vi haft lite pre-födelsedagskalas för mig då jag troligtvis inte kommer att träffa dem på tisdag när jag fyller. Fick jättefina presenter av A’s mamma med familj. Det övre är en lite försenad inflyttningspresent till oss då de inte varit här i mer än 5 minuter i taget. Skandal egentligen.. Och så fick jag jättefina blommor och lite grejer för att göra cupcakes i födelsedagspresent. Snacka om att jag blev sugen på att baka 🙂 Får bli nån gång i veckan!

Fick även jättefina presenter av mamma och pappa (som jag tyvärr inte hann att fota innan det blev mörkt). Får göra det imorgon. Bästa mammi <3

Fin söndag!

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Åh så fina grejer 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

16 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.