Redan den 30:e September kommer nya sĂ€songen av en av mina nya favoritserier 🙂 LĂ€ngtar ihjĂ€l mig!

4 kommentarer

Alisa 9 september, 2012 - 17:49

LÀngtar ihjÀÀÀÀl miig! AAAAH! :D:D

Therese 10 september, 2012 - 11:32

Hej! Har letat runt som en galning pÄ alla designbloggar och google men kan inte hitta vad ja söker efter och sÄ hittade ja till din blogg, och ser att du har Àndrat datum formatet sÄ att det stÄr 9 september. Du skulle inte vilja hjÀlpa mig hur man fÄr det. Skulle uppskattas otroligt mycket! MVH Therese

Malin 10 september, 2012 - 13:21

Therese: Det beror pÄ vad du har för blogg. Jag anvÀnder wordpress sÄ jag har Àndrat det i mina allmÀnna instÀllningar som Àr inbyggt.

Therese 10 september, 2012 - 13:24

Jaha.. jag har blogg.se Tack iaf 🙂

Kommentarer Àr avstÀngda.

Du kanske ocksÄ gillar

Vi anvÀnder cookies för att förbÀttra din upplevelse. Vi hoppas att det Àr okej, annars kan du skippa det. Acceptera LÀs mer