Varje månad har vi haft som uppgift att visa ett självporträtt under helt fri tolkning. Första självporträttet var endast styrd då vi skulle göra en kvadratisk bild som var 500×500 px. Annars har det varit min sinnesstämning som har bestämt porträtten. Tycker det är kul att se utvecklingen och minnas tillbaka. Enjoy!

Augusti.

September.

Oktober.

November.

December.

Januari.

Februari.

Mars.

April.

Maj.

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Cooolt! Gillar alla bilder! Kan inte välja någon favorit för alla är riktigt bra på sitt sätt! Nice job! Du förtjänar verkligen din plats på nya skolan! ;D

Svara

Oktober är helt klart min favorit! Loving it!!

Svara

Kan inte bestämma mig. Men jag tror jag gillar december mest eller augusti eller september eller förresten oktober. Nä jag kan inte välja…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.