Varje månad har vi haft som uppgift att visa ett självporträtt under helt fri tolkning. Första självporträttet var endast styrd då vi skulle göra en kvadratisk bild som var 500×500 px. Annars har det varit min sinnesstämning som har bestämt porträtten. Tycker det är kul att se utvecklingen och minnas tillbaka. Enjoy!

Augusti.

September.

Oktober.

November.

December.

Januari.

Februari.

Mars.

April.

Maj.

3 kommentarer

Zarah-Lou 30 maj, 2012 - 13:41

Cooolt! Gillar alla bilder! Kan inte välja någon favorit för alla är riktigt bra på sitt sätt! Nice job! Du förtjänar verkligen din plats på nya skolan! ;D

Ingrid 30 maj, 2012 - 15:05

Oktober är helt klart min favorit! Loving it!!

Mammi 30 maj, 2012 - 19:14

Kan inte bestämma mig. Men jag tror jag gillar december mest eller augusti eller september eller förresten oktober. Nä jag kan inte välja…

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy