Min fina vän Pimpen visade mig något underbart igår. Som ni vet älskar jag klassisk musik/klassiska instrument, men även ny och modern musik. Detta är just den underbara kombinationen denna tjej har lyckats med! Hon slog igenom när hon var med i ”America’s Got Talent”. Sjukt häftig musik med fiol och moderna beats, PLUS grymt snygga videos. Like like like!

Ett tips är att kolla i HD-kvalitet och full screen!

1 kommentar

Zarah-Lou 20 april, 2012 - 17:15

FUUUUUUUUUU

Ångrar alltid att jag lade ned fiolandet när jag ser sånt här :ó(
(och Paul Dateh http://www.youtube.com/watch?v=36Xt-XeWnHM )

Svara

Skriv en kommentar

åtta + elva =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy