Som vi alla vet så vann Loreen med sin låt Euphoria igår, inte mer än rätt. Jag hade faktiskt kunnat leva med att även Lisa Miskovsky eller Dead by April hade vunnit, men i alla fall… Jag tycker att det är roligt att kolla in alla länders bidrag. De flesta tävlingar är väl klara och många av låtarna finns på youtube. Igår fick jag ett tips om att kolla in Rysslands bidrag och det var en LSD-tripp sent att glömma. Här har ni lite av låtarna som Sverige kommer att tävla mot i maj.


Tycker att detta bidrag liknar den där alienliknande människan som ställde upp för Ukraina för ett par år sedan.


Stulet sound från Alexandra Stan – Saxobeat men mycket mycket sämre…


Introt fick mig att börja sjunga på “All by myself” med en gång.


Benny Benassi goes sursång. En norsk Eric Saade? :S

Eurovision är alltid Eurovision… men att en del länder aldrig lär sig? Många av Balkanländerna kör fortfarande pampiga ballader, vilket inte funkar längre. En del länder kör bara på utseende, en del chockar och kör något helt annat än vad de brukar och en del kör på samma koncept som förra året och levererar inte alls. Ja, det finns något för alla. Nu väntar jag bara på “Inför ESC” som jag tycker är roligt. Ja, det är bara att vänta.

Här har ni fler låtar som kommer att tävla.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer